Felhasználási feltételek

Köszönjük, hogy meglátogatta ezt a weboldalt! Reméljük, hogy elnyeri tetszését a weboldalunk.

A Premier G. Med Kft. (ideértve a Premier G. Med Onko Kft., Premier G. Med Cardio Kft.) (székhely: 1026 Budapest, Hidász u.1.; adószám: 12179295-2-41; Cégjegyzékszám: 01-09-562088, nyilvántartja a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága) („Premier G. Med Kft. “) elkötelezett a weboldalt használók bizalmának megtartása iránt. A weboldal használatára az alábbi feltételek érvényesek.

  1. Elfogadható használat
Kedve szerint fedezze fel a weboldalt és, ahol ez lehetséges, tegyen fel különféle anyagokat és járuljon hozzá a weboldalhoz kérdésekkel, posztokkal és multimédiás tartalommal (pl. képekkel és videókkal).
Ennek során, kérjük, vegye figyelembe, hogy a weboldal használata és a beküldött anyagok a legkisebb mértékben sem lehetnek jogellenesek vagy sértők. Kérjük, a használat során:
(a) ne sértse meg más személyiségi jogait;
(b) ne sértsen meg semmilyen szellemi tulajdonhoz fűződő jogot;
(c) ne tegyen (a Premier G. Med Kft-t illetően sem) becsületsértő, pornográfiára utaló, rasszista vagy idegengyűlölő természetű, gyűlöletet keltő, erőszakra vagy rendzavarásra felbujtó kijelentéseket;
(d) ne töltsön fel vírust tartalmazó vagy esetlegesen biztonsági problémákat eredményező fájlokat; és
(e) semmilyen egyéb módon ne veszélyeztesse a weboldal sértetlenségét.
Tájékoztatjuk, hogy a Premier G. Med Kft a jogellenesnek vagy sértőnek tartott tartalmat a weboldalról eltávolíthatja.
  1. Adatvédelem
Az Adatvédelmi Nyilatkozat a weboldalon megosztott minden személyes adatra vagy anyagra kiterjed.
  1. Szellemi alkotásokhoz fűződő jogok
3.1. A Premier G. Med Kft által szolgáltatott tartalom
A weboldalon a Premier G. Med Kft által vagy nevében publikált anyagokhoz (pl. szövegekhez és képekhez) fűződő szerzői-, védjegy- és más szellemi alkotáshoz fűződő jogok jogosultja a Premier G. Med Kft, illetve a vonatkozó jogosult engedélyével jelennek meg a weboldalon.
A Felhasználó jogosult a weboldal tartalmából készült kivonatokat magáncélra (azaz nem kereskedelmi felhasználás céljából) sokszorosítani. E jog gyakorlásának feltétele, hogy a Felhasználó érintetlenül hagyja és tekintetbe veszi a szellemi tulajdonhoz fűződő jogokat, köztük az egyes tartalmakhoz kapcsolódóan feltüntetett szerzői jogokra vonatkozó nyilatkozatot (pl. © 2016 Premier G. Med Kft).
3.2. A Felhasználók által szolgáltatott tartalom
A Felhasználó kijelenti, hogy a weboldalra általa feltett tartalomnak a szerzője vagy rendelkezik a tartalomra vonatkozó jogokkal (azaz a jogosulttól engedélyt kapott a tartalom megosztására) és a tartalmat (pl. képek, videók, zene) weboldalon megoszthatja.

A Felhasználó belegyezik, hogy az általa feltöltött tartalom nem bizalmasan lesz kezelve, valamint hozzájárul ahhoz, hogy arra vonatkozóan jogdíjmentes, időbeli korlátozás nélkül, az egész világra kiterjedő felhasználási jogot nyújt a Premier G. Med Kft számára (így különösen a tartalom közzétételére, sokszorosítására, továbbítására, nyilvánosságra hozására vagy sugárzására) a Premier G. Med Kft üzleti tevékenységével kapcsolatos célokból.
Tájékoztatjuk, hogy a Premier G. Med Kft saját belátása szerint dönthet a tartalom felhasználásáról, valamint lehetséges, hogy a Nestlé már fejlesztett vagy más forrásokból beszerzett hasonló tartalmat, mely esetben a tartalmat illető szellemi tulajdonhoz fűződő jogok a Premier G. Med Kft-t, illetve a vonatkozó jogosultat illetik.
  1. Felelősség
A Premier G. Med Kft mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa a weboldalon található anyagok pontosságát és elkerülje a zavarokat. A Premier G. Med Kft. nem vállal felelősséget semmilyen pontatlan információból, zavarból, az oldal elérhetetlenségéből vagy egyéb eseményből eredő közvetlen (pl. számítógép meghibásodása) vagy közvetett (pl. elmaradt haszon) károkért. A Felhasználó vállalja, hogy a weboldalon található anyagokat kizárólag saját felelősségére használja.
A weboldal a Premier G. Med Kft. weboldalán kívüli weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. A Premier G. Med Kft -nek nincs ellenőrzése a harmadik felek weboldalai felett és nem feltétlenül támogatja azokat, illetve nem vállal felelősséget azokért, így azok tartalmáért, pontosságáért és működéséért. Így a legteljesebb mértékben arra bíztatjuk a Felhasználót, hogy ismerje meg és gondosan olvassa át a meglátogatott más weboldalakon elhelyezett jogi és adatvédelmi nyilatkozatokat, illetve ismerje azok esetleges módosításait.
Amennyiben a Felhasználó külső weboldalt üzemeltet és a jelen weboldalhoz kíván hivatkozást létrehozni a Premier G. Med Kft ezt nem kifogásolja feltéve, hogy a Felhasználó a jelen weboldal pontos nyitóoldali URL-jét adja meg (pl. mélylinkek használata nem megengedett) és semmilyen módon nem keltheti azt a látszatot, hogy a Premier G. Med Kft támogatná vagy hozzá kapcsolódna. A „framing“ vagy hasonló megoldások alkalmazása tilos, és a Felhasználó köteles gondoskodni róla, hogy a weboldalra mutató hivatkozás új ablakban nyíljon meg.
  1. Kapcsolat
A jelen weboldal üzemeltetője Premier G. Med Kft. (székhely: 1026 Budapest, Hidász u.1.; adószám: 12179295-2-41;Cégjegyzékszám: 01-09-562088, nyilvántartja a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága).
Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele van a weboldallal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségek egyikén: (i) emailen premiergmed@premiergmed.hu, (ii) telefonon 06 1 391 4030 vagy (iii) postai úton 1026 Budapest, Hidász u.1.
  1. Változások
A Premier G. Med Kft. a jelen felhasználási feltételek módosításának jogát fenntartja. E felhasználási feltételek és az esetleges újabb információk áttekintése érdekében rendszeresen látogassa ezt az oldalt.
  1. Irányadó jog és joghatóság
A weboldal kizárólag magyarországi felhasználók számára készült. A Premier G. Med Kft. nem tesz arra irányuló kijelentést, hogy a weboldalon található anyagok és információk Magyarországon kívül megfelelőek vagy elérhetőek.
A Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja, hogy a weboldal használatából származó vagy azzal kapcsolatos vitákra és követelésekre Magyarország joga alkalmazandó. Az esetleges jogviták eldöntésére Magyarország bíróságai rendelkeznek kizárólagos joghatósággal.
Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket.


 

KeresésAktualitások

Terumo Ultimaster gyógyszerkibocsátó stent ajánlat

Terumo Ultimaster gyógyszerkibocsátó stent ajánlat


tovább
Premier G Med Logisztikai és Szerviz Központ

Premier G Med Logisztikai és Szerviz Központ

2012-ben közel 3000 négyzetméteren megnyílt a Premier saját logisztikai és szerviz központja!
tovább
Betegszintű gyógyszerelés automatizálása a Szegedi Tudmányegyetemen

Betegszintű gyógyszerelés automatizálása a Szegedi Tudmányegyetemen

1700 ágy betegszintű gyógyszerelése több mint 2 mrd Ft éves gyógyszervolumen kezelésére. A rendszer bevezetésével folyamatosan növekszik a minőségi betegápolás színvonala.
tovább