Rólunk

A Premier G. Med Kft. 1996-ban alakult azzal a szándékkal, hogy szlogenjének megfelelően „Minőséggel a XXI. században” részt vegyen a magyar egészségügy fejlesztésében és minőségének, illetve hatékonyságának javításában.

A Premier G. Med Kft. az amerikai Hill-Rom – a világ egyik legnagyobb kórházi ágy és ápolástechnikai berendezés gyártója – gyáron kívül olyan cégeket is képvisel Magyarországon, mint a WRP  (a világ második legnagyobb orvosi kesztyű gyártója) az amerikai Steris (sterilizáló berendezés, műtőasztal, műtőlámpa), az osztrák-amerikai BD Cato kemoterápiás szoftver, a német Berner (kemoterápiás védőeszközök, laminális boxok, veszélyes hulladék csomagológép), a német Medical Index (röntgenvédő köpenyek), a spanyol Leventon (infúziós szerelékek), az angol Kimal (egyszerhasználatos izolálás), az amerikai St. Jude (intracoronáriás nyomásmérés, érzárás), az amerikai Johnson&Johnson (intervenciós radiológiai eszközök) az amerikai Spectranetics (trombektómiás katéterek), a japán ASAHI INTECC (különleges vezetődrótok) és Terumo (intervenciós radiológia és kardiológia) gyár.

Ezen cégek termékeit több mint 240 kórházban, illetve egészségügyi intézményben forgalmazzuk, valamint  70 kórházzal van karbantartási és szerviz megállapodásunk.

Új szolgáltatásként 2002. óta országos szinten foglalkozunk magas szintű termékek (különböző kórházi ágyak, antidecubitus matracok, kiültető székek, stb.) bérbe adásával magánszemélyeknek, hospice szolgálatoknak, idősek otthonába, és egyben egészségügyi intézményeknek (kórházaknak, magánklinikáknak) is.

Cégünk az elmúlt években megszerezte az ISO 9001:2001 minősítését valamint a NATO „minősített beszállítói” kvalifikációt is. Minőségirányítási rendszerünk kulcskérdése az elvárt minőség teljesítése, ezért szakembereink mellett beszállítóinktól és alvállalkozóinktól is megköveteljük ezen feltételek betartását. Szervezetünk fő erőssége a megfelelő képesítéssel rendelkező szakembergárda. A magas szintű szakmai ellátás személyi feltételei a vállalaton belül adottak és folyamatos továbbképzéseken igyekszünk biztosítani a szakmai fejlődést. A nemzetközi kiterjedt partnerkapcsolatunkon keresztül elhozhatjuk a világ élvonalában lévő gyártók termékeit, melyek tapasztalata és hozzáértése biztosíték az eszközök minőségi követelményei iránt. A Társaság vagyoni és pénzügyi helyzete stabil, gazdálkodása évről évre nyereséges, működése során likviditási problémákkal nem kellett szembe néznie. Működéséből származó eredményét fejlesztésekre fordítja, s így kíván hozzájárulni az
egészségügy számára fontos eszközök könnyebb hozzájutásához.

A beszállítás könnyítésére és korszerűsítésére pedig 2012-ben készült el Nagytarcsán saját logisztikai központunk, mely szintén vevőink legmagasabb szintű kiszolgálását biztosítja.

Ezen irányelvek alapján 2009. Június1-én cégünk, hogy még koncentráltabbá és még összpontosítottabbá váljék az általa képviselt termékek szakmai területén - három egyéni cégé vált, melyek jogutódok lévén a fent nevezett tanúsítványokkal egyaránt rendelkeznek.

 

Premier G. Med Kft.                                  

 

Jelenleg a kereskedelmi igazgató irányítása mellett szakterületenként specializálódott termékigazgatók és őket támogató logisztikai osztály dolgozik a siker érdekében. Az általunk forgalmazott gyártók termékei nem csupán a piacon kapható legjobb minőséget képviselik, hanem a legújabb fejlesztéseket és technológiákat is. Szerviz részlegünk biztosítja az általunk forgalmazott berendezések telepítését és folyamatos, szakszerű karbantartását, javítását.

Partnereink:

ASAHI INTECC CO., LTD.

Az 1972-ben alapított Japán cég mára az intervenciós kardiológia, radiológia és immár a neuroradiológia területén a vezetődrót piac egyik meghatározó gyártójának számít.

Hill-Rom

A majd 100 éves múlttal rendelkező, a világ legnagyobb kórházi ágy és ápolástechnikai eszköz gyártójaként ismert amerikai cég egyedülálló klinikai programjainak köszönhetően kiemelkedő hatékonyságot és költségmegtakarítást kínál a kiváló minőség mellett. A cég portfóliójába tartozik minden a kórtermekben használatos ápolási eszköz és bútor, a kórházi ágyakon kívül matracok, kiültető székek, betegszállító kocsik, éjjeliszekrények, betegemelők és speciális intenzív terápiás eszközök. A több évtizedes kutatás fejlesztési programnak köszönhetően a Hill-Rom élen jár az innovatív, klinikai vizsgálatokkal megalapozott, kiemelkedően hatékony eszközök gyártásában. A vállalatcsoport az elmúlt évtized során végzett akvizíciós tevékenységének köszönhetően olyan nagy múltú cégek portfólióival bővült, mint a Völker, a Liko, Trumpf, Welch Allyn, Aspen vagy Allen Medical.

GE

A globális GE vállalatcsoport Healthcare üzletága az egyik legdinamikusabban fejlődő és legtöbb innovációt felvonultató szegmens, mely a kimagasló minőség mellett a hatékonyág növelést tűzte ki célul, és a termékfejlesztést is ez alapján végzi. A röntgendiagnosztikai és intervenciós modalitás termékei közül a C-íves sebészeti képerősítők és az intervenciós kardiológiai és vaszkuláris termékek különösen komoly jelentőséggel bírnak a magyar piacon, sikerük az egyedülálló szintű dóziscsökkentési és speciális képfeldolgozási szoftverek alkalmazásán alapul.

STERIS

A Steris az egész világon teljesen egyedülálló abban, hogy teljes portfólióval rendelkezik, legyen szó akár egy kórházi központi sterilizálóról vagy akár egy komplett műtő kiépítéséről. Nem csak a berendezések tekintetében, hanem a fogyóanyagok, csomagolók és indikátorok esetében is. Aki a Sterist választja az azt a lehetőséget is választja egyben, hogy minden az üzemeltetéssel kapcsolatos feladatot egy helyről, egy jól megszokott minőségi csatornán keresztül oldjon meg.

 

WRP

Egészségügyben használatos védőkesztyűk teljes spektruma: az egyszerű vizsgáló kesztyűtől a citosztatikus védőkesztyűig.

 

Sok esetben a kórházban nem ér véget a betegek ápolása: a Premier G Med Kft. termékeivel és azok bérbeadásával több, mint 10 éve segíti az otthonápolást kölcsönözhető ápolási eszközökkel, növelve ezzel a családok lehetőségeit, nagyobb biztonságot nyújt mind a beteg mind a hozzátartozók számára.

 

Premier G. Med Cardio Kft.                                 

 

 

Cégünk a Premier G. Med Cardio Kft. 2009-ben alakult azzal a céllal, hogy világvezető nemzetközi cégek termékeit forgalmazza az intervenciós kardiológia, radiológia, elektrofiziológia és intervenciós neurológia szakterületén.

 

Jelenleg a kereskedelmi igazgató irányítása mellett szakterületenként specializálódott termékigazgatók és őket támogató logisztikai osztály dolgozik a siker érdekében. Az általunk forgalmazott gyártók termékei nem csupán a piacon kapható legjobb minőséget képviselik, hanem a legújabb fejlesztéseket és technológiákat is.

 

Partnereink:

 

AACHEN RESONANCE

Az intervenciós radiológiában, kardiológiában és neuroradiológiában is használható Elutax gyógyszeres ballonokkal berobbanó német cég termékeit 2014 óta tudhatja portfoliójában a Premier G. Med Cardio Kft.
 
CORDIS

A Johnson&Johnson Kft. Cordis üzletága egyike a világszerte legnagyobb megbecsülésnek örvendő neveknek az intervencionális eszközök területén. Cégünk 2013 elejétől az ország összes perifériás laborjában forgalmazza a Cordis több mint ezer cikkből álló endovaszkuláris portfolióját.
 
KIMAL

A több mint fél évszázados múlttal rendelkező brit cég az egyedülállóan kialakított izolációs szettek gyártásával alapozta meg mindenkori helyét a szakmában.
 
PHENOX

Legújabb partnerünk a 2005-ben alakult német Phenox, mely piacvezető innovátorként robbant be az intervenciós neuroradiológia területére.
 
SPECTRANETICS

A 80-as évek közepén alapított Spectranetics a világ egyik legelső cége mely lézersugár segítségével próbálta megnyitni az elzáródott artériákat.
 
ST. JUDE MEDICAL

Az amerikai cég élen jár az olyan technológiák és termékek fejlesztésében melyek a kardiológia területén dolgozók munkájának segítésére és fejlesztésére szolgál.
 
TERUMO

A Terumo márkanév immár 80 éve jelent egyet a minőséggel és az innovációval világszerte. A cég termékei több mint 160 országban vannak jelen. Speciális bevonatú hidrofil drótjai forradalmasították az intervenciós kardiológiai ellátást.

 

Premier G. Med Onko Kft.                                    

 

Cégünk a Premier G. Med Onko Kft. fő profilja a betegszintű gyógyszerelési rendszerek bevezetése és támogatása elsősorban az intézeti gyógyszertárakban. Optimalizációs megoldásaink közül kiemelkedik a kemoterápia folyamatait lefedő cato® rendszerünk, mely az országban 2007 óta piacvezetővé vált, immár 16 intézetben használják. 2012 végén indítottuk a hazai intézeti gyógyszertári környezetbe könnyen implementálható, páratlanul gyors és költséghatékony, a szilárd gyógyszerformákat betegszinten automatizáló adagoló rendszerünk bevezetését. A HD Medi® megoldása óriási európai és nemzetközi referenciát tud felmutatni; innovatív, könnyen üzemeltethető, kis helyigényű berendezéseivel forradalmasítja a betegszintű gyógyszerelést.
 
Rendszerbe szervezett, centralizált megoldásaink a minőségbiztosított folyamatoknak köszönhetően magas fokú betegbiztonságot és gyógyszerbiztonságot eredményeznek, további hozadékként pedig jelentős gyógyszer megtakarítás érhető el az intézeti gyógyszertárakban.
Rendszereinkhez teljes körű, magyar nyelvű, online, telefonos és személyes felhasználói támogatás valamint szervizháttér tartozik, mely a hét minden napján rendelkezésre áll. A szoftver elemek frissítéseit, a hardver elemek szakszerű felülvizsgálatát és szervizelését magasan képzett, gyakorlott kollegáink végzik.

 

Partnereink:

o Berner Kemoterápiás védőeszközök
o Berner Citosztatikai biztonsági kabinetek
o Berner Veszélyes hulladékcsomagoló gép
o Dosi-Fuser hordozható elasztomer infúziós készülék
o IMF MediMixMini precíziós folyadék transzfúzor
o Cato egyedülálló szoftver az onkológiai terápiatervezéshez
citosztatikumok előállításához és nyilvántartásához
o Cato gravimetrikus citosztatikus keverék infúzió elkészítés
o HD Medi automatikus betegszintű gyógyszerelő rendszer, unit/multi dose
 

KeresésAktualitások

RIEDL Phasys gyógyszertári robot

RIEDL Phasys gyógyszertári robot

A termék teljesen moduláris, könnyen átméretezhető, és minden alkatrésze nagy mennyiségben elérhető. Ezek mind az előfeltételei egy raktározó rendszer kiépítésének.
tovább
Terumo Ultimaster gyógyszerkibocsátó stent ajánlat

Terumo Ultimaster gyógyszerkibocsátó stent ajánlat


tovább
Premier G Med Logisztikai és Szerviz Központ

Premier G Med Logisztikai és Szerviz Központ

2012-ben közel 3000 négyzetméteren megnyílt a Premier saját logisztikai és szerviz központja!
tovább