Harmony iQ® integrált rendszer

A jövő egyszerű

Egy olyan beavatkozásokat végző részleg, mely növekszik, készen áll arra, hogy elfogadja az újdonságot és képes arra, hogy azt használja is. A HARMONY IQ 3600 integrált műtőrendszer erre lehetőséget kínál. Ezeknek a rendszereknek megvan az a rugalmassága, hogy inputokat és outputok adjanak a növekvő igényeknek megfelelően, míg továbbra is megőrzik a kompatibilitást más endoszkópikus, vagy video kamerák képeivel. Ahogy a technológia fejlődik, ezek a berendezések csúcs színvonalon fognak teljesíteni.
A HARMONY IQ 3600 integrált rendszer legnagyobb újdonsága az univerzális csatlakozási lehetőség. Ez az univerzális port lehetővé teszi minden hordozható és rögzített berendezés egy univerzális csatlakozóval való csatlakoztatását. Ez megszünteti a zűrzavart a különböző berendezésekhez tartozó jeladók és portok között, illetve fenntartja  a lehetőséget új berendezések, vagy új jelfajták csatlakoztatására.
A teljes HD száloptikai vázzal a Harmony IQ integrált rendszer minden jelet DVI jellé alakít a digitális átvitel érdekében. Ez biztosítja a HD felvételek integráltságát a jel forrásától a kijelzőig. A rendszer tartalmaz egy széles, műtőben is használható érintőképernyőt, mely átirányítható egy a nővérpultnál lévő HD monitorra.
A Harmony IQ rendszerek legtöbb funkciója irányítható az érintőképernyőről :
PiP funkció lehetővé teszi, hogy több kép megjelenjen egy képernyőn
A monitor vezérlése gyors hozzáférést biztosít a monitor beállításaihoz, vagy a sebész preferenciáinak megfelelő beállítások elvégézéshez
A műtéti ellenőrző lista beállítható és megjeleníthető a műtő bármelyik monitorán
A KTM (billentyűzet, érintőképernyő, egér) vezérlés lehetővé teszi, hogy egy eszközzel akár 3 számítógép is vezérelhető
A központi vezérlés lehetővé teszi, hogy előnézetben megtekinthető legyen a kiküldendő kép és a világítás is módosítható egyetlen gombnyomással
A video konferencia élő kommunikációt tesz lehetővé a kórházzal, vagy egy külső helyszínnel
A rögzített beállítások lehetővé teszik a kívánt megjelenítési formák, a monitorok, a világítás és a zene  beállításainak gyors előhívását.
Az automata felismerő rendszer bármely, univerzális porttal csatlakoztatott berendezést felismer és integrálja a rendszerbe.

A Harmony iQ 3600 integrált rendszer rugalmas, erős integrált rendszer, mely kompatibilis minden kamerával, képalkotó és navigációs  berendezéssel, illetve számítógép kijelzővel. Úgy tervezték, hogy könnyen felszerelhető legyen akár a falra, a nővérpulthoz, vagy a műtőn kívülre a könnyű szervízelhetőség miatt.

Harmony iQ® integrált rendszer
Harmony iQ® integrált rendszer
Harmony iQ® integrált rendszer

Kapcsolattartó

Nagy Attila
termékigazgató
+36-20-357-9802
attila.nagy@premiergmed.hu

Mónus Tamás
kereskedelmi igazgató
+36 20 444-3591
tamas.monus@premiergmed.hu

Gyártó

Letölthető tartalom

Kapcsolódó termékek

Nincs kapcsolódó termék

Kiegészítő termékek

Nincs kiegészítő termék