Hill-Rom P280 kompresszoros antidecubitus matrac

Kényelem és biztonság

A Hill-Rom által fejlesztett P280 típusú kompresszoros antidecubitus matrac egy olyan terápiás lehetőség, mely az alacsony és közepesen veszélyeztetett betegek számára nyújt ideális megoldást a felfekvések megelőzése és hatékony kezelése terén.  A kényelmes bielasztikus légáteresztő huzat megfelelő komfortérzetet biztosít és átszivárgás ellen védett, helyben fertőtleníthető és mosható. A kompresszor kínálta 4 féle választható ciklusidő, valamint a szintén választható terápiás kezelési módok (alternáló vagy statikus alacsony nyomás) biztosítják, hogy a kezelt beteg az EPUAP irányelveknek megfelelően a legideálisabb módon merüljön a matracba, a legalacsonyabb szintre csökkentve a felületi nyomást.
A matrac légpárnáinak nyomása a beteg testsúlyához illeszkedve 10 lépcsőben állítható, az egygombos maximális nyomást biztosító funkció pedig az ápoló számára nyújt segítséget az ágyazási és mosdatási műveletek során.
A matracból rendelhető matracrátét és teljes matrac változat is. A matracrátét előnye, hogy megfelelő alátámasztás esetén nincs szükség külön matracra, elégséges csak a légpárnák beszerzése, de később bármikor rendelhető hozzá a kompatibilis matrac is.
 

Hill-Rom P280 kompresszoros antidecubitus matrac
Hill-Rom P280 kompresszoros antidecubitus matrac

Kapcsolattartó

Gyenes Gábor
termékigazgató
+36 20 849-5518
gabor.gyenes@premiergmed.hu

Mónus Tamás
kereskedelmi igazgató
+36 20 444-3591
tamas.monus@premiergmed.hu

Riesz Zsófia
termékigazgató
+36 20 849-5501
zsofia.riesz@premiergmed.hu

Gyártó

Letölthető tartalom

Nincs letölthető tartalom

Kiegészítő termékek