St. Jude Medical termékek

"Mi lenne, ha..." helyett "Miért ne?"

Az amerikai világcég, a St. Jude arról, híres, hogy az intervenciós kardiológia és radiológia területén is komplex megoldásokat kínál, amelyekkel a páciensek kényelmét és a beavatkozások költség-hatékonyságát segíti elő.
A haemodinamikai laborokban elterjedt nyomásmérési technológiával például forradalmasította a szív koszorús ereinek vizsgálatát azáltal, hogy a korábbi 2 dimenziós angiográfiás kép által nyert információ mennyiséget bővítve a betegnek vélt ér funkciójáról adott további adatokat. További fejlesztésként megjelent az OCT-technológia is, amely az erek belső szerkezetéről ad pontos képet. Így tökélyre fejlesztette az intervenciós beavatkozások optimalizálását, amellyel klinikailag igazoltan is jelentősen csökkent a későbbi komplikációk és további beavatkozások száma.
Emellett a St. Jude érzáróinak széles választékával a páciensek lábadozási idejének megrövidítését lehetővé teszi, valamint a magas vérnyomás kezelését elősegítő új technológiához, a renális denervációhoz is megbízható eszközt kínál.

http://sjm.com/corporate.aspx

St. Jude Medical termékek
St. Jude Medical termékek
St. Jude Medical termékek

Kapcsolattartó

Szurdi István
termékigazgató
+36 20 264 48 70
istvan.szurdi@premiergmed.hu

Stecher Rita
kereskedelmi igazgató
rita.stecher@premiergmed.hu

Szeép Judit
termékigazgató
judit.szeep@premiergmed.hu

Gyártó

Letölthető tartalom

Nincs letölthető tartalom

Kapcsolódó termékek

Nincs kapcsolódó termék

Kiegészítő termékek

Nincs kiegészítő termék