Hill-Rom Compella bariátriai ágy

Előrelépés a bariátriai ellátás területén

A Hill-Rom Compella bariátriai ágy egyedülálló módon képes a lehető legnagyobb hatékonyságot nyújtani a kórosan elhízott betegek kezelése során, növelve a beteg komfortérzetét és megőrizve a beteg méltóságát. Az ágy minden funkciója az obes betegek ellátása során felmerülő ápolási problémák hatékony és szakszerű megoldásának van alárendelve, biztosítva a beteg önálló mobilitását és elősegítve a mobilizálását. (Kiszállást segítő kapaszkodók, leeresztő fekvőfelület a kiszálláshoz, ergonomikus oldalrácsok, figyelmeztető veszélyjelzések a kiesések elkerülése ellen, elektromos ágyirányítás a legkisebb erőfeszítés mellett).

Az ágy kiválóan hasznosítható a kórházi ellátásban, de megoldást jelenthet bariátriai központok elindítása esetén is, ahol a kényelmet, hatékonyságot és méltóságot egy erre kifejezetten kialakított kezelőcentrumban igénybe venni szándékozó obes beteg megtalálhatja számításait.

Gazdasági szempontból lényeges, hogy a beteg ellátásához kevesebb személyzetre és időre van szükség, elkerülhetőek a betegemelésből származó sérülések és megakadályozható a beteg kiesése, ezáltal az ehhez kapcsolódó költségek jelentősen csökkenthetők. A matrac működésének köszönhetően hatékony védelem áll rendelkezésre a felfekvés megelőzésének és kezelésének terén is, mely szintén jelentős költségmegtakarítást jelent.
 

Hill-Rom Compella bariátriai ágy
Hill-Rom Compella bariátriai ágy
Hill-Rom Compella bariátriai ágy
Hill-Rom Compella bariátriai ágy

Kapcsolattartó

Gyenes Gábor
termékigazgató
+36 20 849-5518
gabor.gyenes@premiergmed.hu

Mónus Tamás
kereskedelmi igazgató
+36 20 444-3591
tamas.monus@premiergmed.hu

Gyártó

Letölthető tartalom

Nincs letölthető tartalom

Kiegészítő termékek

Nincs kiegészítő termék