CMAX XRAY

Az új mozgatható hibrid asztal

Sugáreteresztő képesség minden sebészeti beavatkozáshoz
A STERIS új CMAX XRAY műtőasztala teljeskörű megoldást kínál a modern műtéti beavatkozások során felmerülő igények kielégítésére. Sokoldalú és szigorú!
Sokoldalú, mert az új hibrid asztal megoldást nyújt a sebészeti beavatkozások széles skálájához akár képalkotás nélkül is: nőgyógyászati, urológiai, ortopédiai, idegsebészeti, szív és érrendszeri, minimális invazív sebészeti stb. beavatkozásokhoz.
Szigorú, mert STERIS CMAX XRAY minden funkcióját tekintva nagyon szigorú szabványoknak felel meg. Motorizált mozgatás, a piacon létező leghosszabb 360°-os sugáráteresztő felület (fejrésszel együtt 1,33m), a leghosszab hossz irányú dönthetőség (20°), Trendelenburg / fordított Trendelenburg funkció (30°), a legmagasabb átlagos teherbírás (230 kg), stb.
Tökéletes vezérlés karnyújtásnyira
A STERIS mérnökei tudják, hogy az ergonómikus kialakítás alapvető szükséglet a műtőasztaloknál. Az asztal pozíciója könnyen változtatható a kézi vezérlőről. A nagy, háttérvilágítással rendelkező kijelző idelási az endoszkópos beavatkozások során, jelzi az asztal pontos pozícióját. Az elvárások még szigorúbbak az asztallap vízszintes irányú mozgatását illetően. A két tengely mentén történő mozgatásnak gyorsnak és finomnak kell lennie ahhoz, hogy követni tudja a véredények ívét és minimalizálja a röntgen sugárzást. Ebből a szempontból a joystick a legjobb megoldás. Úgy kell használni, mint egy egeret: közvetlen, intuitív, egy kézben tartható, megfelel az egyenes és az íves vonalak követésére is. A joystick mellet egyszerűen vezérelhető az asztallap vízszintes mozgatásának feloldása és rözítése, illetve magasságának állítása.   

 

CMAX XRAY
CMAX XRAY
CMAX XRAY

Specifikáció

Mechanikai jellemzők

Emelési magasság Fel/Le: 1040 mm/680 mm
Döntési szög Bal/Jobb: 20°/20°
Trend/fordított Trend: 30°/30°
Hosszirányú eltolás:0/700 mm
Keresztirányú eltolás: -130/+130 mm
Asztallap hossza: 2000 mm
Asztallap szélessége: 520 mm
Asztal súlya: 330 kg
Beteg súlya (kiegészítőkkel együtt): 230 kg
Maximális terhelhetőség emeléshez: 270 kg (beteg+kiegészítők) vízszintes asztallap, középen terhelve, eltolás nélkül
Kerékátmérő: 100 mm

 

Kapcsolattartó

Nagy Attila
termékigazgató
+36-20-357-9802
attila.nagy@premiergmed.hu

Mónus Tamás
kereskedelmi igazgató
+36 20 444-3591
tamas.monus@premiergmed.hu

Gyártó

Letölthető tartalom

Kapcsolódó termékek

Nincs kapcsolódó termék

Kiegészítő termékek

Nincs kiegészítő termék